Vi söker ny förbundsdirektör!

Nyhet 2021-09-20
Södertörns brandförsvarsförbund söker nu en engagerad förbundsdirektör som fortsätter utvecklingen av en modern organisation och räddningstjänst.

Som förbundsdirektör för Södertörns brandförsvarsförbund ska du kunna leda och utveckla en organisation i framkant inom räddningstjänsten i Sverige. Du har en viktig roll i arbetet tillsammans med medlemskommunerna, övriga kommuner i Stockholms län och räddningstjänsterna i landet att påverka och driva frågor som främjar en modern räddningstjänst.

I rollen som förbundsdirektör kommer du tillsammans med ledningsgruppen och den övriga organisationen att fortsätta driva arbetet med att utveckla förbundet med fokus på en tydlig ledningsstruktur samt att utveckla en kultur som baseras på tillit, delegering, transparens och ansvarstagande.

Hos oss gör du skillnad på riktigt. Med ett arbete i räddningstjänsten får du erfarenheter och meriter som du bär med dig resten av livet. Här ges också en möjlighet att utvecklas som person och växa i din professionella roll där du blir du del av ett team som arbetar för ett säkert och tryggt samhälle.

Välkommen med din ansökan senast den 10 oktober 2021.

Läs mer och ansök här.

Tillbaka till arkivet