Isdubbar

Vi tycker att din säkerhet är viktig. Att aldrig ge sig iväg ensam ut på isen är den bästa livförsäkringen. Men oavsett om du är ensam eller i sällskap på isen bör du ha med dig rätt utrustning. 

Vad gäller vid uthyrning med anledning av covid-19

Vi hanterar alla kontakter med dig som önskar låna isdubbar utomhus, det vill säga all utlåning och inlämning sker således utanför våra lokaler. Om du är sjuk ber vi dig stanna hemma och besöka oss vid ett annat tillfälle.

Var kan jag låna isdubbar och kostar det något?

Det finns ett begränsat antal isdubbar att låna av oss och som förvaras på våra stationer i Botkyrka, Ekerö, Haninge, Huddinge, Nacka, Nynäshamn, Södertälje och Tyresö kommun. Utlämning och återlämnande av utrustning kan ske alla veckodagar. 

Det kostar ingenting att låna isdubbar, däremot sker utlämning mot uppvisande av legitimation.

Räddningstjänsten förbehåller sig rätten att låna ut materiel under så lång tid som anses rimligt med tanke på tillgång och efterfrågan.

För att vara säker på att få hjälp ber vi dig att kontakta oss på förhand då stationen kan vara obemannad vid larm. Ring vår växel 08-721 22 00 så hjälper de dig att komma i kontakt med din närmsta brandstation eller ring direkt till någon av våra brandstationer.

Välkomna!

Mer om säkerhet på isen hittar du på DinSäkerhet.se.