Södertörns brandförsvarsförbund
Jobb & karriär

Så söker du

Ansökan steg 1

Du ansöker genom att fylla i dina uppgifter samt intygar att du uppfyller våra grundkrav, det vill säga du har B-körkort eller högre, betyg motsvarande Grundläggande högskolebehörighet samt är simkunnig motsvarande Guldbojen.

Vi vill inte att du skickar in några dokument i första steget. 

Tjänsten går inte längre att söka. Sista ansökningsdag var den 4 oktober 2018.

Ansökan steg 2

Alla som uppfyller grundkraven får efter ansökan ett mejl med instruktioner. Du kommer att få svara på ett frågeformulär och mejla oss en kopia av dina betyg samt ditt CV. Formuläret är istället för ett personligt brev.

Intervju

Senast den 24 oktober får du besked om du har gått vidare till intervju eller inte. Vid intervjutillfället ska du ha med dig ett intyg att du har genomfört Guldbojen. Det måste vara en godkänd badvakt som utför provet och intyget får max vara 6 månader gammalt.

Intervjuerna kommer att ske mellan 22 oktober och 12 november. En intervju tar drygt 1 timma.

Testdag

Senast den 12 november får du besked om du blir kallad till testdag. Mer information om intervju och testdag hittar du här.

Testerna genomförs under perioden 19-28 november.  

Tjänstbarhetsbedömning

Läkarundersökning sker 8-9 december.

Anställningsbesked

Besked om anställning lämnas senast 12 december.

Anställningsvillkor

Sommarvikariatet avser heltid och startar tidigast 1 april 2019 med avslutning senast 30 september 2019.

Arbetet innebär tjänstgöring under dagtid eller skifttjänstgöring under dagtid, nätter och helger. Din arbetsplats är i huvudsak på en av förbundets heltidsstationer. 

För mer information kontakta oss på rekrytering@sbff.se så återkommer vi så fort vi kan. Facklig företrädare är Kommunal som nås på e-postadress SKAF@sbff.se.

Vi strävar efter att öka andelen kvinnor på arbetsplatsen varför vi särskilt välkomnar kvinnor som sökande. I rekryteringsprocessen tillämpar vi positiv särbehandling av det underrepresenterade könet när så är möjligt.

Observera att samtliga datum är preliminära.