Södertörns brandförsvarsförbund
Jobb & karriär

Så söker du

Nästa rekryteringsperiod öppnar i September 2019!

Ansökan steg 1

Du ansöker genom att fylla i dina uppgifter samt intygar att du uppfyller våra grundkrav, det vill säga du har B-körkort eller högre, betyg motsvarande Grundläggande högskolebehörighet samt är simkunnig motsvarande Guldbojen.

Vi vill inte att du skickar in några dokument i första steget. 

Ansökan steg 2

Alla som uppfyller grundkraven får efter ansökan ett mejl med instruktioner. Du kommer att få svara på ett frågeformulär och mejla oss en kopia av dina betyg samt ditt CV. Formuläret är istället för ett personligt brev.

Intervju

Sedan får du besked om du har gått vidare till intervju eller inte. Vid intervjutillfället ska du ha med dig ett intyg att du har genomfört Guldbojen. Det måste vara en godkänd badvakt som utför provet och intyget får max vara 6 månader gammalt.

 En intervju tar drygt 1 timma.

Testdag

Mer information om intervju och testdag hittar du här.

Anställningsbesked

Anställningsvillkor

Sommarvikariatet avser heltid och startar tidigast 1 april 2020 med avslutning senast 30 september 2020.

Arbetet innebär tjänstgöring under dagtid eller skifttjänstgöring under dagtid, nätter och helger. Din arbetsplats är i huvudsak på en av förbundets heltidsstationer. 

För mer information kontakta oss på rekrytering@sbff.se så återkommer vi så fort vi kan. Facklig företrädare är Kommunal som nås på e-postadress SKAF@sbff.se.

Vi strävar efter att öka andelen kvinnor på arbetsplatsen varför vi särskilt välkomnar kvinnor som sökande. I rekryteringsprocessen tillämpar vi positiv särbehandling av det underrepresenterade könet när så är möjligt.

Observera att samtliga datum är preliminära.