Vi erbjuder

Vi ser efter dig

Hos oss kommer du växa som människa. Här blir du del av ett team och arbetar för ett säkert och tryggt samhälle. Du gör skillnad. Att skydda och hjälpa andra förutsätter också att du blir väl omhändertagen. Hos oss ska du hitta du en trygg arbetsgivare med stort utrymme för personlig utveckling.

Alla medarbetare i Södertörns brandförsvarsförbund omfattas av kollektivavtal. Det innebär en trygghet för dig som anställd. Bland annat innebär det att vi erbjuder förmåner som högre pension genom avtalspensionen och trygghetsförsäkring som gäller om du till exempel skulle skada dig på jobbet, eller råka ut för en olycka till eller från arbetsplatsen. 

Träna på arbetstid

Alla medarbetare har rätt till friskvård på arbetstid. Som brandman ingår regelbunden fysisk träning som en del av dina arbetsuppgifter. Genom vår företagshälsovård har du vid särskilt behov tillgång till läkare, psykolog, fysioterapeut, arbetsmiljöingenjör och kiropraktor. 

Personlig utveckling

Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare utvecklas i sina roller. Vi värnar även om interna karriärmöjligheter. För rätt person finns därför möjlighet att på sikt utvecklas med oss.