Så söker du

Ansökan steg 1

Du ansöker genom att fylla i dina uppgifter samt intygar att du uppfyller våra grundkrav, det vill säga du har B-körkort eller högre, att du har avslutat gymnasiet samt är simkunnig motsvarande Guldbojen.  Vi vill också gärna att du har 3 års arbetslivserfarenhet. Har du gått SMO vill vi naturligtvis veta det.

Vi vill inte att du skickar in några dokument i första steget. 

Ansökan steg 2

Alla som uppfyller grundkraven får efter ansökan ett mejl med instruktioner. Du kommer att få en länk där du får göra ett personlighetstest samt ett problemlösningstest. Vi använder oss av tester för att säkerställa en träffsäker och rättvis rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att identifiera din potential och minskar risken för diskriminering.

Ansökan steg 3

Vid steg tre kommer att behöva mejla oss en kopia av dina betyg och på ditt körkort. Vi vill också att du skickar in ett intyg på godkänd guldboj. Det måste vara en godkänd badvakt som utför provet och intyget får max vara 6 månader gammalt. Efter detta steg kommer du också att få besvara några frågor som du får genom mejl.

Testdag

Vi kommer att genomföra praktiska och fysiska tester under vecka 45. 

Mer information om intervju och testdag hittar du här.

Intervju och referenstagning

Sedan får du besked om du har gått vidare till intervju eller inte. Intervjuer kommer att genomföras under vecka 46-47.

En intervju tar cirka 1,5 timma. Alla som erbjuds en intervju kommer också att få lämna minst två referenspersoner.

Anställningsbesked

Vi beräknar att vara klara med rekryteringen i början av december.

Anställningsvillkor

Sommarvikariatet avser heltid och startar tidigast 1 april 2021 med avslutning senast 31 augusti 2021.

Arbetet innebär tjänstgöring under dagtid eller skifttjänstgöring under dagtid, nätter och helger. Din arbetsplats är i huvudsak på en av förbundets heltidsstationer. 

För mer information kontakta oss på rekrytering@sbff.se så återkommer vi så fort vi kan. Facklig företrädare är Kommunal som nås på e-postadress SKAF@sbff.se.

Vi strävar efter att öka andelen kvinnor på arbetsplatsen varför vi särskilt välkomnar kvinnor som sökande. I rekryteringsprocessen tillämpar vi positiv särbehandling av det underrepresenterade könet när så är möjligt.

Observera att samtliga datum är preliminära.