Öppet hus

Vi har återkommande öppet hus dagar på våra brandstationer runt om i Södertörn. Vilken dag och station som har öppet hus låter vi meddela här på vår webbplats, sociala medier och ibland annonserar vi i lokaltidningen.

Öppet hus 2018

Vi uppdaterar löpande med datum för öppet hus på våra brandstationer i Södertörn. Tiden som gäller är kl. 11-15 om inget annat anges. Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 

Botkyrka 2 mars 

Tyresö (trafiksäkerhetsdag och öppet hus) 26 maj, kl. 10-15. Uppvisning kl. 11 och kl. 13. Vi, polisen och Tyresö kommun bjuder in till en dag att lära sig mer om trafiksäkerhet och brandsäkerhet. Kommer du med bil finns parkering vid infart från Vintervägen, antalet platser är dock begränsat. Här hittar du programmet för dagen. Varmt välkomna!

Nykvarn 2 juni

Ekerö 17 juni

Järna 18 augusti

Nynäshamn 22 september. Kom och träffa oss, Vägassistans och Viltolycksrådet. Vi kommer bland annat att berätta om vad som händer innan räddningstjänst är på plats vid en trafikolycka och vad du kan göra som är först på plats. 

Botkyrka 6 oktober

Nacka 20 oktober

Fotografering och film

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Bilder och film kan komma att användas av oss för att sprida information om vårt arbete i sociala medier, på vår hemsida och i tryckta publikationer. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer kan du meddela detta när du kommer dit.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.