Öppet hus

Vi har återkommande öppet hus dagar på våra brandstationer runt om i Södertörn. Vilken dag och station som har öppet hus låter vi meddela här på vår webbplats, sociala medier och ibland annonserar vi i lokaltidningen.

Öppet hus 2020

Vi uppdaterar löpande med datum för öppet hus på våra brandstationer i Södertörn. Det är begränsat med parkeringsplatser på våra brandstationer så åk gärna kollektivt när ni besöker oss under öppet hus-dagen. Tiden för öppet hus är kl. 10-13, om inget annat meddelas. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Våren 

Uppdaterat 2020-08-20

Med anledning av coronapandemin och förbud om att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare har Södertörns brandförsvarsförbund beslutat att ställa in årets planerade öppet hus. Vi välkomnar er tillbaka 2021.  

INSTÄLLT Haninge - lördag den 9 maj 

INSTÄLLT Tyresö - lördag den 16 maj

INSTÄLLT Ekerö - lördag den 23 maj 

Hösten 

INSTÄLLT Nynäshamn - lördag den 26 september

INSTÄLLT Nacka - lördag den 3 oktober

INSTÄLLT Huddinge - lördag den 10 oktober

INSTÄLLT Botkyrka - lördag den 17 oktober

Fotografering och film

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Bilder och film kan komma att användas av oss för att sprida information om vårt arbete i sociala medier, på vår hemsida och i tryckta publikationer. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer kan du meddela detta när du kommer dit.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.