Kommunutbildningar

Till dig som är anställd inom någon av våra medlemskommuner (Botkyrka, Ekerö, Haninge, Huddinge, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Södertälje och Tyresö kommun) erbjuder vi följande utbildningar.

Våra utbildningar 

Systematiskt brandskyddsarbete SBA

Utbildningen är lämplig för dig som arbetar i en företags-/verksamhetsledning, är brandskyddsansvarig eller är utsedd att göra kontroller av det interna brandskyddet i en enklare verksamhet. För tillfället erbjuds SBA-utbildningen endast på distans.

Se tillgängliga kurstillfällen och boka Systematiskt brandskyddsarbete SBA 

Grundläggande brandskyddsutbildning

Utbildningen är en grundutbildning i brandskydd lämplig för all personal. Innehåller både teoretiskt och praktiskt inslag. Utbildningen erbjuds antingen på plats på våra brandstationer eller på distans. Observera att utbildning på distans INTE inkluderar praktiska inslag.  

Fysiska utbildningar på våra brandstationer läggs upp löpande. Du som kommunanställd hänvisas till att boka in dig på utbildning på brandstationen inom i den kommun du arbetar. Det kommer även att finnas enstaka distansutbildningar att boka in sig på.

Se tillgängliga kurstillfällen och boka Grundläggande brandskyddsutbildning

HLR utbildningar 

I vår HLR-utbildning lär sig deltagarna att identifiera ett hjärtstopp, utföra HLR med god kvalitet och att kunna använda en hjärtstartare säkert och effektivt. I utbildningen ingår också hantering av luftvägstopp. Utbildningarna läggs upp löpande.

Se tillgängliga kurstillfällen och boka utbildningen Vuxen HLR i samhället.

Avbokning 

Om du inte kan gå på kurstillfället som du har anmält dig till avbokar du din plats via rutan upp till vänster med uppgifter som du hittar i din bokningsbekräftelse. Observera att avbokning ska ske minst 7 dagar innan kursstart, annars debiteras fullt pris. 

Övrig information 

För utbildningstillfällen som bokas här på hemsidan via länkarna ovan gäller individuella bokningar med möjlighet att ange flera personer i samma bokning. Observera att det via hemsidan inte är möjligt att boka in ett helt kurstillfälle. 

Vid fåtalet anmälda kan ett kurstillfälle komma att ställas in, detta meddelas i god tid innan kurstillfällets start. 

Kontakt 

Behöver du komma i kontakt med oss skicka ett mejl till extern.utbildning@sbff.se och beskriv ditt ärende.